Over Ons

Nova Jewelry

Nova Jewelry by Chalcedoon Juwelier. Chalcedoon Juwelier is onze prachtige familiezaak die wij sinds 2010 in Capelle aan den IJssel hebben. Hier zijn wij begonnen in winkelcentrum De Scholver en zijn wij in 2015 verhuisd naar winkelcentrum De Terp, hierboven te zien. Al 10 jaar zijn wij met veel liefde met dit vak bezig. Sinds 2019 is de schoonzoon van de eigenaresse toegetreden in ons bedrijf en zijn wij ook op Instagram actief onder de naam Nova Jewelry. De enorme groei online heeft erin geresulteerd  om onze populaire artikelen te digitaliseren en deze webshop te bouwen onder de bedrijfsnaam Nova Jewelry. 

Wat ons als juweliers zijnde onderscheidend maakt is de liefde en passie die wij voor dit vak hebben. Ieder artikel die u bij ons aangeboden ziet staan is zorgvuldig met de hand geselecteerd. Een sieraad die u bij ons aanschaft zult u niet bij de buurman aantreffen. Tevens blinken wij uit in gepersonaliseerde sieraden. Sieraden met naam, vingerafdruk, persoonlijke foto of noem het maar op en wij zullen het vervaardigen. Ieder mens is uniek en hierom wilt ieder mens ook unieke sieraden.

In het kader van exclusiviteit gaan wij jaarlijks naar het buitenland om onze sieraden te importeren. De sieraden die wij hierdoor op voorraad hebben, beperken zich meestal tot één stuk per artikel. Voor ringen adviseren wij u dan ook om te zoeken op uw maat, of indien u een ring ziet die u bevalt te vragen of die op maat gemaakt kan worden indien uw maat niet beschikbaar is.

Voor meer informatie of vragen kunt u gerust altijd contact opnemen met ons.